IMG_9434.JPG

Hello!

Ruudun takana kirjoittelee Adama Sofia – Tallinnassa asuva hyvinvointialan yrittäjä. Sivustollani jaan sisältöä liittyen itsensä kehittämiseen ja holistiseen hyvinvointiin.

Missioni on auttaa jokaista toteuttamaan parasta mahdollista itseään mielekkäällä tavalla. 

Toivon, että inspiroidut!

6 askelta kohti menestystä

Mitä menestyminen merkitsee sinulle?

Minulle se on aina merkinnyt sitä aitoa onnellisuutta omassa elämässä ja sitä, että nauttii siitä mitä tekee päivittäin esim. työssä. Itselleni yrittäjyys on ollut suuri menestymisen tunteen luoja vaikka välillä olisikin niitä vastoinkäymisiä. Menestyminen ei silti ole välttämättä työhön liittyvää vaan se voi liittyä myös ihmissuhteisiin ja rakkauteen.

6 ASKELTA KOHTI MENESTYSTÄ:


1. Usko itseesi - usko itseesi ja omaan visioosi. Usko siihen, että voit kasvaa ja kehittyä läpi elämän – tätä kutsutaan kasvun asenteeksi.


2. Sitoutuminen ja kärsivällisyys - ole kärsivällinen kehityksesi kanssa. Hyvät asiat ottaa aina aikansa ja siksi sitoutuminen siihen päämäärään on erityisen tärkeää. Älä luovuta vaikka eteen tulisi vastoinkäymisiä – sinun aikasi voi olla jo huomenna, ensi vuonna tai vaikka kolmen vuoden päästä!

3. Säännöllisyys - tee tekemisestä säännöllinen tapa ja rutiinit. Tekemisen – joka vie sinua kohti päämäärää – olisi hyvä olla päivittäinen rutiini elämässäsi. Jos asiasta ei tee säännöllistä tapaa itselleen, sitä usein keksii erilaisia tekosyitä miksi jotakin asiaa ei jaksa tai ole aikaa tehdä. Säännöllisyys on menestyksen avain!


menestys1

4. Mielenlaatu - kohtaatko sinä asiat yleensä pessimistisesti vai optimistisesti? Mielenlaadulla on suuri vaikutus meidän menestymiseen. Älä siis turhaan käytä energiaa siihen, että pohtisit liikaa edessä olevia haasteita. Mielummin keskity täysillä tähän hetkeen ja nauti matkasta!

5. Work hard but smart - tee paljon töitä unelmiesi eteen, mutta muista myös työskennellä fiksusti. Sillä ei ole väliä oletko aamu- vai iltavirkku, kunhan käytät hereillä olevan ajan tehokkaasti oman päämäärän työstämiseen. On myös hyvä pitää mielessä ettei sillä ole väliä teetkö kymmenen tuntia töitä vai kuusi – se mikä merkitsee eniten on kuinka fiksusti teet töitä ja käytät käsillä olevan ajan hyödyksesi.


6. Elinvoimaisuus ja self-care - kun keskittyy täysillä siihen menestymiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen, sitä saattaa unohtaa oman hyvinvointinsa. Muista siis pitää huolta myös omasta elinvoimaisuudestasi sillä siitä saat energiaa ja voimaa. Suunnittele itsellesi hyvinvointirutiinit, jotka tukee matkaasi kohti menestystä. Mikä tärkeintä – nauti menestyksestä jo nyt, sillä sitä ilmenee varmasti jo nyt elämässäsi niin ihmissuhteiden kuin rakkauden muodossa.

Lämmöllä,

Adama Sofia

Mitä ostan ruokakaupasta? - video