IMG_9434.JPG

Hello!

Ruudun takana kirjoittelee Adama Sofia – Tallinnassa asuva hyvinvointialan yrittäjä. Sivustollani jaan sisältöä liittyen itsensä kehittämiseen ja holistiseen hyvinvointiin.

Missioni on auttaa jokaista toteuttamaan parasta mahdollista itseään mielekkäällä tavalla. 

Toivon, että inspiroidut!

Kirjoitan ensimmäisen kirjani

Niin kuin ystäväni ja nykyinen kirjailija Saranda Dedolli kirjoitti; jokainen unelma alkaa siitä, kun sen sanoo ääneen. Niinpä ajattelin nyt sanoa sen ääneen täällä blogin puolella: aion kirjoittaa ensimmäisen kirjani!

Olen aina rakastanut kirjoittamista vaikka en suomen kieliopissa olekaan kaikkein paras. Lauserakenteeni ovat usein mullin mallin, en vieläkään ole oppinut yhdyssanoja kunnolla ja uskon vahvasti, että minulla on jonkinlainen lukihäiriö. Epävarmuuksistani huolimatta en ole hylännyt kirjoittamista, sillä rakastan edelleen sitä tunnetta, jonka sain jo ala-asteella kirjoittaessani tarinoita äidinkielen tunneilla.

En tiedä vielä millainen tästä kirjasta tulee, kustantaako sitä kukaan ja milloin se tulee valmiiksi, mutta sen tiedän, että tämä kirjoitusprojekti tulee olemaan juuri sitä, mitä kaipaan elämääni tällä hetkellä. 

adamablogi1

Kirjan aihe on jo selvä; se tulee olemaan tositapahtumiin perustuva elämänkerta, joka käsittelee erästä perheenjäsentäni ja sitä miten hän on vaikuttanut minun hyvinvointiini ja persoonaani lapsesta aikuisikään saakka. Suhteeni tähän henkilöön on aina ollut monimutkainen ja uskon, että yksi hyvä keino käydä läpi näitä tunteita ja kokemuksia, on raapustaa ne paperille. Haluan koota ajatukseni kansiin, jotta voin jatkaa elämääni entistä vahvempana ja parempana tulevana äitinä.

Tiedän, että näinkin henkilökohtaisen kirjan kirjoittaminen ei tule olemaan helppoa… Se saattaa nostaa esille jo haudattuja muistoja sekä katkaista kokonaan minun välit tähän ihmiseen. Olen kuitenkin valmis ottamaan sen riskin, koska sisimmässäni tiedän, että vaikka aihe tulee olemaan arka – tästä kirjasta on apua paitsi minulle myös kirjan päähenkilölle, läheisilleni ja tuntemattomille, jotka ovat saattaneet kokea saman kuin minä.

adamablogi2

Kirjan kirjoittaminen on pyörinyt päässäni jo monta vuotta ja mielessäni on paljon erilaisia ideoita eri aiheisiin liittyen – tästä syystä haluan ehdottomasti kirjoittaa useamman kirjan elämäni aikana. Jostain on kuitenkin aloitettava ja tällä hetkellä tämä aihe tuntuu kaikista parhaimmalta. Jokainen pieni askel elämässäni on tuonut minut tähän pisteeseen, jolloin koen olevani vihdoin valmis kirjoittamaan ensimmäisen kirjani.


Muistakaa unelmoida ja toteuttaa unelmianne. Jos minä pystyn siihen, myös sinä pystyt. ♥

Lämmöllä,

Adama Sofia


Kuvat: Kriselda Mustonen

Alkuraskauden oireet ja fiilikset - video

Raskausviikot 6 & 7