IMG_9434.JPG

Hello!

Ruudun takana kirjoittelee Adama Sofia – Tallinnassa asuva hyvinvointialan yrittäjä. Sivustollani jaan sisältöä liittyen itsensä kehittämiseen ja holistiseen hyvinvointiin.

Missioni on auttaa jokaista toteuttamaan parasta mahdollista itseään mielekkäällä tavalla. 

Toivon, että inspiroidut!

Mitä ostan ruokakaupasta? - video

adamaruoat2

Toivottavasti viikonloppu on mennyt kivasti siellä. Täällä ollaan nautittu Viron kesästä eli kylmyydestä ja sateesta haha! Toivottavasti tää sää alkais taas pian lämmetä tästä…

Tänään videolla luvassa mun viikon ruokaostosten esittely. Kerron samalla miten yleensä käytän näitä ruoka-aineita ruoanlaitossa. Tykkään tilata ruoat suoraan kotiin kauppakassi palvelun kautta - on vaan niin kätevää, kun viikon ruoat tuodaan suoraan kotiovelle. Lisäksi säästyy aikaa ja rahaa.

Ainakin omassa ruokavaliossa pyörii aikalailla ne samat ainekset viikosta toiseen ja näin se perus ostoskori on aina valmiina odottamassa. Tottakai yritän välillä myös vaihdella viikon ruokia ja kokeilla uusia reseptejä.

Pääosin syön kuitenkin kasvispainoitteisesti mikä tarkoittaa sitä, että näiden viikon ostosten lisäksi kaapeista löytyy aina hyviä rasvoja kuten kookos- ja oliiviöljyä, pähkinöitä ja gheetä eli kirkastettua voita.

Proteiineja saan pavuista, linsseistä, kikherneistä ja kalasta sekä kuidut nappaan yleensä kaurahiutaleista, riisistä, quinoasta, hedelmistä ja kasviksista. Lisäksi käytän päivittäin Foodinin viherjauhetta ja välillä smoothieissa super vege proteiinijauhetta.

Kurkkaa videolta, mitä kaikkea tuli ostettua viime viikolla ja kerro mulle mitä samoja juttuja sun tulee ostettua? Ihanaa sunnuntaita sinne!

Kun sain tietää raskaudestani

6 askelta kohti menestystä